Alarmerende: 93% ufødte med GMO-gift i blodet

Ifølge Daily Mail, har svangre mødre blitt testet for gifter implantert i GMO-avlinger. GMO-firma påstår giftene blir brutt ned i tarmsystemet, mens nyere forskning viser at det når blodomløpet til kvinner og ufødte barn.

En ny banebrytende studie gjort av uavhengige leger ved Department of Obstetrics and Gynaecology, at the University of Sherbrooke Hospital Centre in Quebec, Canada, viste at tester fra 93% gravide og 80% fra navlestrengen inneholdt spor av giftstoffer. Blod fra 30 gravide og 39 ikke-gravide ble testet for spor etter sprøytemidler forbundet med dyrking av GMO-mat. Giftene inkluderer Bt toksiner som blir implantert i mais og andre vekster, ved hjelp av GMO-teknologi.

Det er ikke kjent hvilken effekt disse giftstoffene har på fostre i mors liv, men det har til dags dato blitt påstått fra industrien, at om giftstoffen ble spist av dyr eller mennesker, ville det bli brutt ned i tarmsystemet  og dermed ikke skade. Myndigheter i Europa har til nå godtatt at GMO-avlinger ikke er mer skadelige enn konvensjonelle avlinger.

Studien motbeviser påstandene fra industrien og har bidratt til at forbud mot import blir vurdert og en total gjennomgang av sikkerhetsrutiner for GMO-avlinger og -mat. Mesteparten av eksisterende forskning rundt trygghet av GMO-mat er betalt av industrien selv.

Det er ikke kjent om giftstoffer i blodet skader, men det blir spekulert i om det kan føre til allergier, aborter, deformiteter og kreft. Forskerteamet påpeker at mer forskning rundt skadevirkninger er nødvendig, med tanke på hvor sårbart et foster er om utsatt for disse giftige miljø forurenserne.

 

http://blogglisten.no/c.js?id=51827

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: