Se dokumentaren «Sirius» – er dette beviset på utenomjordisk liv?

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=8eWF-Clblnk

«Sirius» er en helaftens dokumentar som følger akuttlege Dr. Steven Greer  som er blitt UFO / Ny Energy forsker – mens han kjemper for å avsløre topp hemmelig informasjon om klassifisert energi og fremdrifts teknikker. Underveis undersøker Dr. Greer ny teknologi og belyser kriminell undertrykkelse. Han samler over 100 statlige-, militære-, og etterretningstjeneste vitner som vitner offisielt om deres førstehånds erfaringer med UFOer og dekkoperasjonen.

I løpet av sin forskning blir Dr. Greer bedt om å se på et utrolig funn: en 15 centimeter lang humanoid art fra Atacama-ørkenen. Ikke før 2012 ble han gitt tillatelse til å ta beinprøver og DNA fra den humaniode arten . På samme tid hører en høytstående genetiker om  dette funnet og, tilbyr seg å gjøre DNA-testing. Han verver en MD fra samme universitet, – verdenskjent for sitt arbeid med skjelettavvik, for å vurdere røntgen og CT-skanning. Deres kompetanse sammen med Dr. Greers vidstrakte kunnskap om emnet bringer flere spørsmål enn svar. Hvor kom denne «Atacama Humanoid» fra? Er det andre helt lik det? Hva sier det om opprinnelsen til menneskearten?

På denne odysseen, får publikum et helt nytt perspektiv på teknologi, menneskelig evolusjon, og hemmelige organisasjoner som har manipulert og kontrollert folket i århundrer.

Se hele dokumentaren her: 

http://www.sirius.neverendinglight.com/

sirius2

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: