Svertekampanjer: Verdien av å holde kjeft

«De veldig mektige og de veldig dumme har én ting til felles. De endrer ikke sine synspunkter for å passe fakta. De endrer fakta for å passe sine synspunkter. Som kan være ubehagelig hvis du tilfeldigvis er et faktum som trenger endring. «- Tom Baker aka Dr Who

av Thomas Sheridan

oversatt av Kilden.info

Din passivitet taler høyere enn ord når du har med psykopater å gjøre og andre grupper under kontroll av en patologisk struktur. De vil eksponere seg selv for verden med sine svertekampanjer. Du må tie. Psykopater har problemer med å sette på bremsene når de begynner å angripe deg. De satser på at du vil synke ned på samme rottenivå som dem.

GJØR ALDRI DETTE.

Psykopater vil at du skal kjempe tilbake fordi det skaper forvirring i hodet til nøytrale observatører. Hvis du holder kjeft, eller enda bedre, er ute av syne en stund, vil de gi andre alle bevis de trenger på at det ikke er du som er hva de påstår du er – men dem selv. Hold kjeft og la dem vise verden deres sanne natur.

De vil synke dypere og mer ondskapsfullt inntil de annonserer sin egen dysfunksjonelle tilstand til enhver nøytral observatør. Din jobb er å hjelpe dem i deres offentlige selvdestruksjon med NCEA ( ingen kontakt noensinne igjen). Psykopater er ikke klar over at sunne og sosialt tilpassede folk ser på svertekampanjer med mistenksomhet. Fordi en psykopat ikke eier anstendighet, gjør de den fatale feilen å tro at andre oppfører seg slik. Hysteriske og ustabile typer kan falle for svertekampanjer i utgangspunktet – men disse typene har en tendens til å miste interessen og gå lei. Alle andre, etter deres innledende forvirring, vil til slutt å se at sosialt unormal hevnlyst, hysteri og paranoia bare kommer fra den patologiske siden. Anstendige og intelligente mennesker vil være i stand til å se sannheten mer tydelig hvis du tier og lar psykopatene / ustabile typer bedrive sin sverting.

Ikke mat deres patologi. Sult det med taushet. Eksponer det med apati.

Bilde: Thomas Sheridan Arts

http://blogglisten.no/c.js?id=51827

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: