Vaksinerte sprer meslinger

For 20 år siden, ble det oppdaget at MMR-vaksinen infiserer nesten alle som får den med meslinger. Produsenten Mercks egen produktadvarsel lenker MMR-vaksine til en potensielt dødelig form for hjernebetennelse forårsaket av meslinger. Hvorfor blir ikke dette beviset skrevet om?

Skrevet av: Sayer Ji
Oversatt av Kilden.info

At meslinger spres ved MMR-vaksine (levende meslinger-kusma-røde hunder) er et fenomen som har vært kjent i flere tiår. Faktisk ble noe virkelig urovekkende om MMR-vaksinen oppdaget allerede for 20 år siden, av forskere som arbeider på CDCs National Center for Infectious Diseases, finansiert av WHO og National Vaccine Program, og det er at vaksinen fører til påvisbare meslinger i det store flertallet av de som mottar den.

«Journal of Clinical Microbiology» publiserte «Påvisning av meslinger-virus RNA i Urinprøver fra vaksinen», i 1995 der forskere analyserte urinprøver fra nylig MMR-vaksinerte 15 måneder gamle barn og unge voksne og rapporterte sine oppsiktsvekkende resultater som følgende:

Meslinger-virus RNA ble påvist i 10 av 12 barn i løpet av en to-ukers prøveperiode.

I noen tilfeller ble meslinger-virus RNA oppdaget så tidlig som èn dag eller så sent som 14 dager etter at barna ble vaksinert.

Meslinger-virus RNA ble også påvist i urinprøver fra alle fire av de unge voksne mellom 1 og 13 dager etter vaksinering.

Forfatterne av denne studien brukte en relativt ny teknologi på den tiden, nemlig revers transkriptase polymerase kjedereaksjon (RT-PCR), som de mente kunne bidra til å løse økende utfordringer knyttet til oppdagelse av meslinger i det skiftende post-massevaksinasjon epidemiologisk og kliniske landskapet.

Disse utfordringene er:

En endring i klinisk presentasjon mot «mildere» eller asymptomatiske meslinger i tidligere vaksinerte individer.

En endring i epidemiologisk fordeling av meslinger (en dreining mot barn yngre enn 15 måneder, tenåringer og unge voksne).

Økende vanskelighet med å skille meslinger-lignende symptomer som utslett (eksantem) forårsaket av en rekke andre patogener, fra de som er forårsaket av meslinger-virus.

En økning i sporadiske meslinger- utbrudd i tidligere vaksinerte individer.

Tjue år senere er PCR-testing allment anerkjent som svært sensitiv og spesifikk, og den eneste effektive måten å skille mellom vaksine-meslinger og villtype meslinger, som deres kliniske presentasjonen er helt lik.

Brukte de CDC PCR-testing ved tilfellene på Disneyland?

Det siste meslinger-utbrudd på Disneyland er et perfekt eksempel på hvordan PCR-testing kan brukes til å fastslå den sanne opprinnelse av utbruddet. A priori antakelse om at den ikke-vaksinerte er bærere og smittere av en sykdom de vaksinerte er immune mot har ikke blitt vitenskapelig bevist. Siden vaksinestamme-meslinger nesten har fortrengt villtype meslinger helt, er det statistisk usannsynlig at PCR-testene vil avsløre medienes hysteriske historie om at – «anti-vaxxere har brakt tilbake en utryddet sykdom» som sant. Inntil slike studier er utført og utsatt, vil vi aldri vite sikkert.

Laura Hayes, av Age of Autism, stilte nylig dette sentrale spørsmålet i en innsiktsfulle artikkel » Disney, Measles, and the Fantasyland of Vaccine Perfection «:

«Har det vært noen laboratoriebekreftelse av enda ett tilfelle av de antatte meslinger knyttet til Disneyland? Hvis ja, ble det bekreftede tilfelle testet for å finne ut om det var villtype meslinger eller vaksine-stamme meslinger? Om ikke, hvorfor ikke? Dette er viktige spørsmål å stille. Er det meslinger eller ikke? Hvis ja  hva slags, fordi hvis det er vaksine-stamme meslinger  betyr det at det er vaksinerte som er smittebærerne og sprer meslinger som resulterer i det media liker å kalle «utbrudd» for å skape panikk (en panikk mer hensiktsmessig utløst av vår 25 år lange historie rundt epidemien autisme).

Det ville være det man kan kalle et tilbakeslag for vaksiner. Personer som mottar levende virusvaksiner som via MMR-vaksine, er dermed bærere av  levende virus i opp til mange uker og kan smitte andre. Andre levende virusvaksiner inkluderer nasal influensa-vaksine, helvetesild-vaksine, vaksine mot rotavirus, vannkopper-vaksine, og gulfebervaksine. »

Ytterligere bevis for at de vaksinerte ikke er immune og sprer sykdom

«National Vaccine Information Center» har publisert et viktig dokument som er relevant i forhold til dette emnet » «The Emerging Risks of Live Virus & Virus Vectored Vaccines: Vaccine Strain Virus Infection, Shedding & Transmission » Sidene 34-36 i avsnittet om «Meslinger, kusma, røde hunder virus og levende svekkede meslinger, kusma, røde hunder» diskuterer bevis for at MMR-vaksine kan bidra til smitte av meslinger og overføring av viruset.

Fremhevede tilfeller er blant annet:

I 2010 publiserte «Eurosurveillance», en rapport om utskillelse av meslinger fra vaksinestammen av meslinger i urin og sekret fra et kroatisk barn med vaksine-assosiert hudutslett. [1] Et sunt 14-måneder gammelt barn ble gitt MMR vaksine og åtte dager senere utviklet det macula utslett og feber. Laboratorietesting av halsen og urinprøver mellom to og fire uker etter vaksinering testet positivt for meslinger fra vaksinestammen. Forfatterne av rapporten påpekte at når barn får feber og utslett etter MMR-vaksine, kan bare molekylær lab-testing avgjøre om symptomene skyldes meslinger fra vaksinestammen eller ei.

De uttalte: «Ifølge WHOs retningslinjer for eliminering av meslinger og røde hunder, er rutinemessig diskriminering mellom etiologi av febril utslett gjort ved å oppdage virus. Men hos pasient som nylig er MMR-vaksinert, kan bare molekylære teknikker skille mellom villtype meslinger eller røde hunder (rubella) infeksjon, og vaksine-assosiert sykdom. Denne case-rapporten viser at utskillelse av Schwartz meslinger (Benjamin Schwartz, M.D., of the Centers for Disease Control and Prevention (CDC)) oppstår hos vaksinerte.»

I 2012 publiserte «Pediatric Child Health» en rapport som beskriver et sunt 15-måneder gammelt barn i Canada, som utviklet irritabilitet, feber, hoste, øyekatarr og utslett i løpet av sju dager etter at en MMR-vaksine. [2] blod, urin og halsprøver var positive for meslinger-virus fra vaksinestamme 12 dager etter vaksinasjon. Ved å påpeke potensialet for at meslinger-vaksine virus blir overført til andre uttalte forfatterne, «Mens svekket virus kan påvises i kliniske prøver etter vaksinasjon, er det forstått at administrasjonen av MMR-vaksine til immunkompetente individer ikke bærer risikoen for sekundær overføring til mottakelige verter.»

I 2013 publiserte «Surveillance» en rapport om vaksinestamme meslinger som forekom uker etter MMR- vaksinering i Canada.

Forfattere uttalte: «Vi beskriver et tilfelle av meslinger-kusma-røde hunder (MMR) vaksine-assosiert meslinger som var positiv med både PCR og IgM, fem uker etter administrering av MMR-vaksinen.» Den saken gjaldt et to år gammelt barn, som utviklet rennende nese, feber, hoste, macula utslett og konjunktivitt etter vaksinasjon og testet positivt for vaksinestamme meslinger i halsprøve og blodprøver. [3] canadiske helsemyndigheter som forfattet rapporten reiste spørsmål om hvorvidt det er uidentifiserte tilfeller av vaksinestamme meslinger og behovet for å vite mer om hvor lenge meslinger-vaksine-stammens smitte varer. De konkluderte med at saken de rapporterte «sannsynlig representerer muligheten for at det er flere, men uidentifiserte unntak fra den typiske tidsrammen for meslinger-vaksine virus smitte og sykdom.» De la til at «ytterligere undersøkelser av den øvre grensen for meslinger vaksinevirus basert på økt følsomhet for RT-PCR-basert sporingsteknologi og immunologiske faktorer assosiert med vaksineassosiert meslinger og virus smitte, er nødvendig.»

I tillegg til dette beviset for den sykdomsfremmende naturen til meslinger-vaksine, rapporterte vi nylig om et tilfelle av en voksen i NYC som var vaksinert to ganger og ble smittet med meslinger og deretter smittet to sekundære kontakter, som begge var vaksinert to ganger og funnet å antagelig ha beskyttende IgM– antistoffer.

Denne doble svikten i MMR-vaksine gjør de  ubekreftede påstander svært mistenkelige om at når et utbrudd av meslinger oppstår, er de uvaksinerte eller delvis vaksinerte ansvarlig. Antakelsen om at vaksinasjon er lik sikker immunitet har aldri vært støttet av bevis i seg selv. Vi har tidligere rapportert om en økende mengde bevis på at selv når en vaksine er påbudt, og 99% av en befolkningen mottar meslinger-vaksine, skjer ikke bare utbrudd, men etter som flere vaksinerer, øker sporadiske vaksineresistente utbrudd – en klar indikasjon på vaksinesvikt.

Det er også det bekymringsfulle faktum at i henhold til MMR-vaksine produsenten Mercks egen preparatomtale, kan MMR forårsake MIBE, en sjelden, men potensielt dødelig form for hjerneinfeksjon med meslinger. For mer informasjon kan du gå gjennom en rapport om MIBE, en sjelden men potensielt dødelig form for hjernebetennelse med meslinger.  For mer informasjon kan du lese case rapport om MIBE, forårsaket av vaksine-meslinger-stamme publisert i tidsskriftet «Clinical Infectious Diseases» i 1999 med tittelen «Measles inclusion-body encephalitis caused by the vaccine strain of measles virus

Meslinger-vaksine feil stadig rapportert globalt

Kina er ikke det eneste landet som håndterer utbrudd i en nesten fullstendig vaksinert befolkning. Frankrike rapporterte over 20.000 tilfeller av meslinger, hos ungdom og unge voksne som består av mer enn halvparten av tilfellene, mellom 2008-2011. [4] Bemerkelsesverdig nok, begynte disse utbruddene da Frankrike hadde noe av sin høyeste vaksinedekningsgrad i historien. For eksempel i 2008 hadde MMR1 en dekningen på 96,6% hos barn på 11 år. For en mer omfattende gjennomgang av utbrudd av meslinger i vaksinerte befolkninger, les vår artikkel The 2013 Measles Outbreak: A Failing Vaccine, Not A Failure to Vaccinate.

Gitt at kliniske funn, kasus/case rapporter, epidemiologiske studier, og vaksineprodusentens egne produktadvarsler alle viser direkte eller indirekte at MMR-vaksine kan spre meslinger, hvordan kan vi fortsette å godta at media, myndigheter og medisinske etablissement gir ikke-vaksinerte skylda for disse utbruddene uten konkrete bevis?

Bilde: Greenmedinfo.com

Referanser

MMR preparatomtale

[1]  Kaic B, Gjenero-Margan I, Aleraj B. Spotlight on Measles 2010: Excretion of Vaccine Strain Measles Virus in Urine and Pharyngeal Secretions of a Child with Vaccine Associated Febrile Rash Illness, Croatia, March 2010. Eurosurveillance 2010 15(35).

[2] Nestibo L, Lee BE, Fonesca K et al. Differentiating the wild from the attenuated during a measles outbreak. Paediatr Child Health Apr. 2012; 17(4).

[3] Murti M, Krajden M, Petric M et al. Case of Vaccine Associated Measles Five Weeks Post-Immunisation, British Columbia, Canada, October 2013. Eurosurveillance Dec. 5, 2013; 18(49).

[4] Antona D, Lévy-Bruhl D, Baudon C, Freymuth F, Lamy M, Maine C, Floret D, Parent du Chatelet I. Measles elimination efforts and 2008-2011 outbreak, France. Emerg Infect Dis. 2013 Mar;19(3):357-64. doi: 10.3201/eid1903.121360. PubMed PMID: 23618523; PubMed Central PMCID: PMC3647670. Free full text Related citations

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: