5 ting gamle sjeler forstår

Poenget med denne artikkelen er å ikke å ekskludere visse grupper mennesker eller appellere til en bestemt type publikum. Poenget med denne artikkelen er å gi støtte og en følelse av lettelse til folk som blir mobbet, kalt navn, og dømt for ikke å passe inn med resten av samfunnet.

Noen mennesker er bare gamle sjeler og trenger å bli akseptert som akkurat det. Hvis du er ett av de menneskene som blir kalt gal fordi du tror du kan føle folks energi, eller enstøing for å måtte ha tid alene, eller en «snåling» for å tro på alternative ting, er det beste du kan gjøre å fortsette å være tro mot deg selv.

Av Steve Bancarz

Oversatt og bearbeidet av Kilden.info

Det vil bare føre til smerte og lidelse for en gammel sjel å tilpasse seg et samfunn som er hul og åndelig tomt. Ikke la autoriteter eller institusjoner presse deg til å forråde dine lidenskaper, ønsker og naturlige tilstand.

Her er fem ting som gamle sjeler vil forstå:

1) Behovet for skjerming og isolasjon

Alle gamle sjeler vet hvor ekstremt viktig det er å trekke seg tilbake fra livet, mennesker og plikter og tilbringe tid alene i isolasjon.Livet kan være overveldende til tider, og energiene til andre mennesker kan være utmattende. Å tilbringe tid alene i naturen, sitte alene på en benk i parken, eller tilbringe hele dagen på rommet ditt, har blitt nødvendig for din åndelige helse til tider.

Noen mennesker kaller deg en eremitt eller sier at du er sosialt utfordret, men du vet verdien av å tilbringe tid alene for å avgifte kropp og sjel, reflektere, balansere og pleie deg selv.

2) Ønsket om vekst

Det er viktigere for deg å leve et liv som fremmer vekst og utvikling, enn lykke og komfort. Du verdsetter vekst og erfaring så mye at du er villig til å gjennomgå smerte, lidelse og depresjon for å lære mer om deg selv.

Du tar sjanser og har opplevelser andre mennesker kan synes er uklokt, men å leve stagnert er litt for kjedelig for deg. Når det går mot slutten av din ferd på jorden, vil du elske å ha opplevd et liv med oppturer og nedturer, lidelse og glede og fantastiske opplevelser i motsetning til å ha opplevd et liv i konform trygghet.

3) Å være svært intuitiv og observant

Alt i ung alder har du klart å lese folk veldig godt. Ved å se noen samhandle bare noen få minutter, er du i stand til å identifisere hvilken egenskaper personen har og livsstilen deres. Det er som om du har programvare som lar deg «scanne» omgivelsene og laste ned informasjon om andre sjeler. Dette er fordi du har sett arketypen av den personen før i et tidligere liv, og er kjent med den generelle atferden og psykologien til arketypen. Du har samhandlet med tusenvis av mennesker i løpet av din sjels historie, så det er egentlig ingen arketype du ikke har samhandlet med.

Dette betyr ikke at du er fordømmende, det betyr bare at du er observant. Du vil antagelig sjekke ut ting og se deg rundt på fester og sosiale sammenkomster. Observere hvordan menneskene samhandler og se utvekslingen av energi som oppstår under samtalen. Kan hende du føler deg mer komfortabel som en observatør fremfor en deltaker. Det føles naturlig for deg.

Å ha evnen til å lese folk godt har gitt deg en god «bullshit» radar. Når noen lyver til deg, vet du det. Du legger merke til diassosiasjonen i øyne, skiftet i energifeltet deres, endring i måten de uttaler ord. Du har vært gjennom dette mange ganger før, så du er ikke sosialt naiv, selv om du kanskje ikke har hatt mye sosial interaksjon i dette livet. Du har alltid vært vanskelig å manipulere, fordi du kan se de virkelige intensjoner og ønskene til andre mennesker. Du er bare god til å føle og lese folk intuitivt.

Noen mennesker kaller deg kanskje «smårar» eller mener du er en sjarlatan ved å prøve å være synsk, men det er ganske enkelt naturlig for deg å plukke opp tanker og energier fra andre mennesker.

4) Avvisning av alt «mainstream»

Mainstream musikk er hjerteløs, lidenskapløs og utgått. Mainstream media er forurenset, partisk, og villedende. Mainstream livsstil er overfladisk, kjedelig og skuffende. Fordi du kjenner igjen dette, har du adoptert «alternative» måter å tenke og leve på som kan virke rart på andre mennesker.

Personlig hører jeg på mye atmosfærisk metal og post-rock, fordi det gir meg det jeg ønsker å motta åndelig og eksistensielt. Jeg kan ikke fordra radioen. Jeg husker jeg viste noen mennesker musikken jeg likte og de sa; «det er ikke engang musikk». Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om  å vite hvordan det føles å føle seg ekskludert grunnet alternative oppfatninger, smak og preferanser.

5) Takknemligheten for reisen

Du har lært å stole på og sette pris på selve reisen. Du prøver ikke å være «dyp», du klarer bare ikke å kan unngå å bli overveldet til tider med følelser av takknemlighet og ydmykhet.

Du forstår at livet er forgjengelig og tar ingenting for gitt. Andre rundt deg skjønner ikke hvorfor du liker å tilbringe så mye tid i naturen, hvorfor du mediterer så ofte, eller hvorfor du stirrer på stjernene hele tiden, men det er fordi de rett og slett er altfor distrahert av verdslige saker til å se det store bildet .

Hvis du identifisere deg med noen/alle av disse fem punktene,  kan du være sikker på at du enten er moden utover dine år eller du har levd ett liv eller flere på denne planeten i det siste. Det store flertallet av befolkningen forstår ikke disse 5 tingene, og finner faktisk glede i å latterliggjøre og gjøre narr av dem som ikke synes å passe inn.

Du prøver ikke å være annerledes, synsk, intuitiv, eller dyp. Din sjel er bare koblet på en annen måte. Ikke la noen fortelle deg at du trenger å endre deg for å passe til forventningene til verden rundt deg. Verden trenger ikke flere etterligninger, det trenger flere individer som tør å være autentisk og gjøre det som gir næring og liv til sjelen.

 

Relaterte saker:
16 kjennetegn på en høysensitiv person
Medfølelse som ungdomskilde
Sosial angst kan skyldes empati
Annonse
BOK – Urter som krydrer livet
Lær å dyrke 35 urter selv

Kvadrat banner

1 kommentar

  1. Alle 5 punkter stemmer helt med meg selv. Det er så flott at dette er blitt studert og i tillegg så flott fortalt. OG jeg fikk for noen år siden bekreftet at jeg er en gammel sjel. Har levd flere liv, har lært. Og skal ikke prøves videre.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: