Sannheten Seirer – eksponer narsissistene

Narsissistene vil du skal tie om deres mishandling, vil du skal tro det er nytteløst å fortelle sannheten om dem og deres handlinger og adferd. De har samlet en flokk flygende aper og medløpere som taler deres løgner sammen med dem. De har svertet deg til det ugjenkjennelige, ødelagt nettverket ditt og kanskje snudd dine nærmeste mot deg. Det er da du skal fortelle dem ansikt til ansikt at spillet er over og hvorfor. Det er da du rolig går opp til narsissisten, ser dem i deres tomme blikk og forteller dem at du ikke bryr deg katta mer om deres løgner og svertekampanjer. Du fins ikke redd dem mer. For husk, de vil gjøre alt for å isolere deg fra alle andre de har løyet om deg til. For at du ikke skal kunne sammenligne historier og avsløre dem. Husk også at dette er patologiske løgnere som har løyet om så mye til så mange at de overhodet ikke klarer å holde rede på alt sammen. Det skal lite til for å bevise deres usannheter og det vet de også. Ikke minst husk at jo mer desperate de blir, jo mer de frykter at du skal lykkes i å eksponere dem, desto mer vill og banal vil deres historier og adferd bli.

Vi som har brutt mishandlingens lenker skaper nå et nytt nettverk. Et felles nettverk av mennesker som gjennomskuer dette spillet, som ser tvers gjennom det og har sluttet å frykte det. Vi deler informasjon, vi verner om hverandre, vi samler de beste advokatene, psykologene, psykiaterne, legene og fagfolk som også skjønner dette spillet og tør å gå imot – med sannheten. Mennesker som tør å sette ned foten og si og vise, at sannheten seirer. Bryt deg løs fra deres giftige nett og lenker av mishandling, ta tilbake din makt og slutt å frykt de feigeste på jord.

Her er 2 video der jeg snakker mer i dybden om hvorfor vi ikke skal tie om narsissisters og psykopaters overgrep og mishandling mer. Tvert imot vi skal snakke høyt og mye om hva de holder på med.

 

 

Med tillatelse til gjengivelse av Anita Sweeney

 

Bøker om narsissisme og psykopati

«Sannheten seirer»
Derfor er narsissister jævlige
Alt du bør vite om narsissister
Kvadrat banner

«Null kontakt & motmakt»
Avslør narsissister & deres flygende aper
Kvadrat banner

 

1 kommentar

  1. Fantastisk godt å høre. Så sant. Takk fra en som sliter med å komme på beina etter et helvete med en narsissist.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: