Innrømmer at cannabis virker mot kreft

Prescription for medical marijuana from family practice clinic

«The National Cancer Institute» har nylig utgitt en rapport om medisinsk marihuana. Deres konklusjon er at THC (virkestoffet i cannabis) forårsaket 45 prosent reduksjon av blærekreft, remisjon i bryst og leverkreft med mer.

av Erin Elisabeth

Oversatt av Kilden.info

De har fastslått at det ikke fins en dødelig dose marihuana. Avhengighetspotensiale er betydelige lavere enn med noen annen tilgjengelig medisin.
Blant sine funn, har de funnet ut at cannabis ikke er assosiert med negativ lungefunksjon og forårsaker ikke lungekreft eller annen kreft i  luft- og spiseveiene. Cannabis forårsaker ikke andre typer kreft heller.

De fant at cannabis har  betydelig anti-tumoraktivitet. Gjennom testing har de fastslått at cannabis er mer effektivt enn konvensjonelle antiemetika (legemidler som letter kvalme). Og inhalert var marihuana mer effektiv mot kjemo-indusert kvalme enn noen annen  tilgjengelig behandling.

Noen av de andre funnene er: Cannabis appetitt øker med 75 prosent i forhold til den mest effektive medisin som har en 49 prosent økning; vektøkning på 11 prosent i forhold til den mest effektive dagens medisin som har en 3 prosent økning.

Mot opiat-resistente kreftsmerter, ga marihuana betydelig lettelse på smerteintensitet, betydelige smertestillende effekt, kvalmestillende effekt og appetitt stimulering.

De har også vist at THC er mer effektivt enn kodein. 10 mg THC var mer effektiv enn 60 mg kodein. Ingen økning av THC dosen var nødvendig under langsiktig smertebehandling.

Inhalert  ble THC funnet å være mer effektiv mot nevropatisk smerte enn dagens medisin. Den viste også bedre søvnkvalitet, følelse av velvære og mindre angst.

Dette er bare noen av funnene fra National Cancer Institute.

Den føderale regjeringen har gjort det slik at ingen stat kan bli tiltalt for å ta i bruk medisinsk marihuana i behandlingsprogram. Det er derfor de 23 statene (og USAs hovedstad) med medisinsk marihuana programmer,  fremdeles finnes.

 

Kilder:

http://www.cancer.gov/

http://dailycaller.com

http://www.huffingtonpost.com

 

Relaterte saker:
34 studier – Medisinsk cannabis kan kurere kreft

 

ANNONSE
Et friskt samfunn innen kropp, sinn og sjel
Kvadrat banner

 

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: