Om Kilden Nyheter

Kilden Nyheter fanger opp saker som ikke får nok/sin fortjente plass i mainstream media, eller blir vinklet ensidig. Vi ønsker å formidle artikler, nyheter og informasjon fra «sidelinjen» slik at folk får et større bilde av virkeligheten og kan gjøre informerte og bevisste valg.

Teamet som drifter siden består av skribenter og journalister med ulik bakgrunn, utdannelse, livssyn og politisk tilhørighet, men med et felles ønske om å nå ut til folk med bredere informasjon og nyheter så ufiltrert som mulig.  Kilden Nyheter er aktive samfunnskritikere mot krefter som forsøker å innskrenke/frarøve folks frie valg i forhold til helsespørsmål og livssyn med mer.

Kilden Nyheter har ingen politisk- eller livsynsplattform. Vi anser oss som uavhengige da vi jobber på frivillig basis uten noen økonomisk tilknytning til oppdragsgivere.

Våre artikler vedlegger alltid kilder vi benytter som du kan undersøke og vurdere, ja vi oppfordrer deg til det. Tenk selv!

Kilden Nyheter  bedriver ikke egen forskning og dikter ikke opp forskning eller meninger andre vi refererer til måtte ha.

Vær kritisk til all informasjon alltid. Også det du leser her.

 

Du er også velkommen til å treffe oss på Twitter eller vår Facebook side.

For reposting, kopiering og bruk av våre artikler i andre fora uten avtale, henviser vi til åndsverksloven.

Har du spørsmål, ønske om å bidra som skribent eller tips om gode saker, kan du sende oss en epost:

kildennyheter@gmail.com

Mvh team KN 🙂

 

Disclaimer: Denne websiden har blant annet som intensjonen og håp å bidra til et tilstrekkelig nivå skepsis rundt helsepraksis, til å inspirere deg til å søke medisinske råd, som ikke er helt farget av kommersielle interesser, eller blindet av akademisk og institusjonell sedvane. Siden er på ingen måte foreskrivende eller veiledende rundt helsespørsmål. Konferer alltid med en kompetent helsearbeider vedrørende din helse.

 

Sist oppdatert 27. januar 2015

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: